CLAN TANITIM ETKINLIGI BASLATILDI | RevengeKo Oyuncu Forum Platformu.

CLAN TANITIM ETKINLIGI BASLATILDI

KeySoft Çevrimdışı

KeySoft

Administrator
Administrator
KEYSOFT
Web sitesi
CLAN TANITIM ETKINLIGI

CLAN TANITIM ETKINLIGI

⚔️ CLAN TANITIM ETKİNLİĞİ BAŞLADI! ⚔️

⚔️ Krallık topraklarında adını duyurmak, gücünü göstermek ve ödül havuzundan payını almak isteyen tüm clanlar için Clan Tanıtım Etkinliği başlamıştır! 🔥

⏩ Discord kanalımızda ⁠🔥┃clan-tanıtım kanalına açılacak en iyi clan tanıtımları arasından yapılacak çekiliş ile ilk 3 clan, 10.000 KC ödül kazanacaktır. 💰
💰💰 ⁠🔥┃clan-tanıtım kanalına tanıtım açan her Clan'a Clan PREMIUM verilecektir. ❗❗❗❗
🏆 Ödül Havuzu
  • 📢 Çekiliş ile belirlenecek 1. Clan: 10.000 KC
  • 📢 Çekiliş ile belirlenecek 2. Clan: 10.000 KC
  • 📢 Çekiliş ile belirlenecek 3. Clan: 10.000 KC
📜 Katılım Şartları
  • 🚀 Her clan yalnızca 1 kez katılım sağlayabilir.
  • 🚀 Aynı clan tarafından yapılan ekstra paylaşımlar ekstra hak kazandırmaz ve katılım sayısı yine 1 olarak değerlendirilir.
  • 🚀 Spam, kopya içerik ve gereksiz mesaj kullanımı yasaktır.
  • 🚀 Ödüller, kazanan clanların clan liderlerine teslim edilecektir.
⚠️Discord adresimize katılmak için ; Discord'da + kısmına keysoft yazarak veya, discord.com/invite/keysoft linkine tıklayarak giriş yapabilirsiniz.
Herkese bol şans !

Son düzenleme:

Pitbull

New member

⚔️ AYDOĞAN ATAKAN [PİTBULL] & RETURNWOLFS ⚔️

"ZİRVE BİR TERCİH DEĞİL, BİZİM İÇİN BİR ZORUNLULUKTUR!"

Knight Online camiasının sarsılmaz Melee gücü, ReturnWolfs geri dönüyor! Bizim olduğumuz yerde sadece bilek gücü değil, sarsılmaz bir strateji ve kopmaz bir kardeşlik bağı konuşur. Yıllardır meydanlarda bıraktığımız iz, kazandığımız her zaferin imzasıdır.

🛡️ NEDEN RETURNWOLFS?

Biz kalabalıkların arkasına saklananlardan değil, kaosun tam merkezine korkusuzca dalanlardanız.

• Sarsılmaz Disiplin: Komutun tek elden çıktığı, her oyuncunun birer çelik nefer olduğu profesyonel bir Melee ekibiyiz.
  • Daima Zirve: Girdiğimiz her platformda, dokunduğumuz her savaşta tek bir amacımız var; en tepede kalmak. Bizim sözlüğümüzde "pes etmek" yok, "fethetmek" var!
  • Gerçek Kardeşlik: Bizde klan sadece bir liste değil, Aydoğan ATAKAN [Pitbull] liderliğinde kenetlenmiş dev bir ailedir.

🔥 LİDERİN MESAJI:

"Meydan boş kalınca herkes kendini kral sanır. Ama kurtlar sahaya indiğinde, gerçek liderlerin kim olduğu her zaman anlaşılır. Biz savaşın en sert, mücadelenin en onurlu haliyiz. Safımız belli, hedefimiz net!"

📺 BİZİ TAKİP EDİN & SAVAŞA TANIK OLUN

Aksiyonun en sıcak anlarını, taktiksel Melee operasyonlarını ve zirve yarışını kaçırmayın:

#AydoğanAtakan #Pitbull #ReturnWolfs #MeleeTeam #KnightOnline #ZirveBizim #LegendaryGamers

dmrmuro34 Çevrimdışı

dmrmuro34

New member
HANELER klanı olarak sizinleyiz.

Kısa Yollar